09 March, 2013

Paste cu sos gorgonzola


Ingrediente


250 gr paste
100 gr gorgonzola
2 linguri smântână
100 ml lapte
1/4 linguriţă oregano
piper
2 linguri ulei
1 ceapă 
3 căţei de usturoi

Mod de preparare

Dificultate: usoara

O ceapă mică tăiată mărunt şi căţeii de usturoi se călesc într-o tigaie cu puţin ulei de măsline. Se stinge cu apă şi se mai lasă la foc mic să se pătrundă ceapa. Se adaugă smântâna şi gorgonzola şi se lasă la foc mic amestecând să se topească amândouă. Se piperează după gust. 
Pastele se fierb 15-20 de minute după care scurg de apă şi se pun în tigaia cu sosul gorgonzola. Se mai lasă pe foc 2 minute.
 

1 comment:

  1. Buna ziua,

    Numele meu este Daniel Stroe si va trimit acest email pentru ca ma intereseaza publicarea unui articol pe site-ul dumneavoastra. Tin sa va spun ca acesta va contine un link catre site-ul: Dieteonline.ro, unicul lui scop fiind optimizarea acestui site pentru motorul de cautare Google. Trebuie sa precizez ca articolul este scris de un specialist in domeniu, dumneavoastra avand posibilitatea de a-l modifica pentru a se potrivi cat mai bine cu modul in care scrieti.

    Sa vorbim putin si despre beneficiile unei astfel de colaborari:

    Pentru dumneavoastra: Primiti un articol de calitate, unic + o suma de bani
    Pentru mine: Primesc un link pentru site-ul Dieteonline.ro cu scop SEO (adica rol de optimizare pentru Google).


    Astept un raspuns din partea dumneavoastra.

    Cu stima,
    Daniel Stroe

    ReplyDelete

Pages

Powered by Blogger.