16 November, 2012

Bărbatul din zodia Leu. Tot ce trebuie să ştii despre el

Leul este un semn masculin, fix, de foc, guvernat de Soare. Nu este mirare că este una dintre cele mai strălucitoare semne ale zodiacului. Nativii din zodia Leului se aseamănă cu astrul care le guvernează destinul: sunt mereu în centrul atenţiei, unici şi indispensabili pentru cei din viaţa lor.
Nativul din Leu  are o personalitate dinamică, strălucitoare, plină de forţă şi vitalitate, cu o mare voinţă. Iubeşte onorurile şi situaţiile în care poate comanda. Este un şef înnăscut; încă din copilărie va încerca să fie şeful partenerilor de joacă şi să comande. Are un mare orgoliu, dublat de vanitate sau îngâmfare. Este un om care se bazează pe forţele proprii, dorind să se afirme prin meritele sale; este foarte autoritar şi dur cu cei din jurul său, neadmiţând că ar putea greşi. Are o inteligenţă strălucitoare şi un foarte bun spirit de organizare şi coordonare. (Alexadru Nicolici – “Astrologia natală“)
Bărbaţii născuţi în zodia Leului sunt adesea liderii grupurilor în care se află. Ei preiau iniţiativa şi conduc, reuşind de multe ori să aibă succes în afaceri dar şi politică.
Sunt atraşi de femeile care se fac remarcate prin ceva, fie că e vorba de frumuseţe, inteligenţă, succes sau statut social. Vor să fie admiraţi pentru partenera pe care au ales-o.
Cu toate că au adesea succes în carieră şi afaceri, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre viaţa sentimentală. Pentru că nu ştiu cum să-şi gestioneze prea bine nevoia de a domina, pot avea probleme în cuplu sau căsnicie.
Dacă vrei să-l cucereşti, trebuie să te faci remarcată. Îi plac femeile care ies în evidenţă cumva. Vrea să fie adorat, iar o femeie care pare să-l admire şi să-l soarbă din priviri îl face să se topească instant. Dar pentru că totul este o competiţie pentru el, ca să-l cucereşti pentru totdeauna trebuie să-l laşi pe el să te curteze şi să lupte pentru tine. Interesul lui pentru tine se va estompa rapid dacă eşti din primele clipe la dispoziţia lui. Nu uita că îşi doreşte tot ce este rar, preţios, greu accesibil, iar acest lucru este valabil şi în privinţa femeilor.

Câţiva dintre bărbaţii celebri născuţi în acest semn sunt Barak Obama, Ben Affleck, Arnold Schwarzenegger, Robert De Niro, Sean Penn, Antonio Banderas.

0 comentarii:

Post a Comment

Pages

Powered by Blogger.